divendres, 30 de desembre del 2011

Cmap Tools


El programa que presento a continuació és, realment molt senzill d'utilitzar, ja que ens dona la opció ha crear mapes conceptuals, d'una manera ràpida, per tal de tenir els nostres coneixements organitzats.

Cmap Tools ens proporciona diverses opcions, en primer lloc, i com ja hem dit, podem crear arbres conceptuals, a més a més, ens permet crear enllaços de cada concepte per tal de que puguem relacionar-los amb un lloc web, per exemple, en el cas de l'assignatura de GITIC ens permet crear un enllaç directe a la pàgina web de google docs, per tal d'utilitzar-lo directament.
Una de les altres qualitats d'aquest programa lliure, és la facilitat que dóna per compartir els teus mapes conceptuals a la xarxa, ja que hi ha una pestanya on podem guardar en un núvol els nostres arbres de coneixement.

Cmap Tools és un dels programes que ens poden ajudar a organitzar, i crear els nostres esquemes, d'una manera fàcil, per aquest motiu, el programa és considerat un dels millors en el camp de crear mapes conceptuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada