dimecres, 28 de desembre del 2011

Google Sites

Una de les noves maneres per tal d'apropar Internet a la gent, goolge ho ha solucionat ràpidament amb una de les seves eines, Google sites. Una eina que ens permet crear la nostre pàgina web d'una manera senzilla i ordenada.

L'eina de google és molt senzilla d'utilitzar ja que està destinada a tots aquells usuaris de la xarxa que necessitin donar informació i desconeguin els mètodes de creació i disseny de pàgines web.
Per accedir-hi només cal ser usuari d'un compte de google, on clicant al espai “crear” podem iniciar el nostre lloc web.
Les diferents opcions que ens dona google sites per tal de crear la nostre web tal i com la volem són les mostrades a la imatge, a més a més, comparteix la mateixa característica que google docs, podem compartir la nostre web amb altres usuaris per tal de retocar-la i acabar de crear-la, ja que permet compartir “l'arxiu” de la webConclouria dient que l'eina de google, apropa a la gent, que desconeix Internet, la creació i disseny bàsic de la creació de pàgines web.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada