dimecres, 28 de desembre del 2011

Google Docs

L'eina que presento, en aquest post és google docs, un programa que està englobat en el món de google, i ens permet crear diferents tipus de documents, com els de microsoft office, ja que permet crear presentacions de diapositives, crear documents, de text, elaborar fulls de calcul, dibuixos i formularis. Però el que fa realment especial Google docs és la facilitat per a compartir documents amb altres usuaris de google, ja que permet crear presentacions conjuntes amb altre gent, a més a més, tots els tipus de documents s'emmagatzemen en un núvol, i fa que sigui molt més accessible.


La utilització d'aquest sistema ens permet organitzar tots aquells documents de la nostre manera ja que permet crear “col·leccions”on organitzar els nostres documents per carpetes. A més a més com he dit , permet crear documents compartits amb altres usuaris, però amb l'avantatge de que, google docs ens permet deixar-nos missatges entre nosaltres per tal d'informar d'un error, o mantenir una conversa a través d'un xat, en el cas de que els usuaris estiguessin en linea.

La facilitat que dona google docs per tal de treballar a distancia o de no requerir de dispositius d'emmagatzematge extern per tal de dur allà on vols els teus projectes, fa que google torni a donar una sorpresa amb una eina molt útil per a tots aquells usuaris que requereixen estar elaborant en tot moment documents o fulls de calcul per a la seva feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada