dissabte, 31 de desembre del 2011

Taxonomia de Bloom aplicada a l'era digital

L'activitat que presento en aquest post, és la comparació de la taxonomia de bloom aplicada a l'era digital, fent un resum de moltes de les activitats fetes a GITIC i COED

En primer lloc seguint un ordre dins la taxonomia de bloom, dins l'apartat de recordar, la classe ha fet googling, buscar per google, bookmarking, per tal de compartir els nostres preferits, i social bookmarking ja que hem compartit opinions dins de les xarxes socials.

Seguidament, comprendre ja que hem fet twitting comentant diferents aspectes de la informació educativa a twitter, hem creat etiquetes, ens hem subscrit ha diferents organitzacions web com ara mister wong i pearltrees, a part de prezi, hi hem comentat, diferents aspectes sobre llibres i vídeos.

En tercer lloc dins la taxonomia de bloom, hem aplicat, pujant arxius a la web com ara videos a Yotube.

En l'apartat d'analitzar, hem recopilat informació als medis des de google fins ha pearltrees, passant per google reader i twitter.

Hem participat a les xarxes socials de twitter i facebook creant hashtags com els de #coedm11 i #giticm11, a banda de #pearltreesmola, però a més a més hem anat comentant el bloc, com ja heu pogut veure, totes aquestes tasques, les situariem a l'apartat d'evaluar.

Finalment, hem creat, ja que amb l'Scratch, hem fet animacions, i hem creat un bloc nomenat dossier d'aprenentatge, el qual recull tota aquella feina feta a les assignatures de COED I GITIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada